17 Sep 2014

KELEBIHAN MEAL SHAKES ~ FASTFOOD UNTUK ANAK ANDA

Assalamualaikum...

Harini nak cerita tentang fastfood untuk anak-anak. Bukan semua fastfood tu buruk dan x bagus untuk anak anda tau... Tapi ada yg baik untuk anak anda. Nak tau apa??

MEAL SHAKES!!!

Yessss betul tu.. Meal shakes ni saya kata dia fastfood sebab memang dia fastfood pon. Sangat cepat disediakan.. Tak sampai seminit pun dah siap boleh diminum. Haaaaa.... Selain tu, protein dalam Meal shakes ni jugak cepat diserap. 


KANDUNGAN MEAL SHAKES


Selain lengkap dengan protein, ia juga mengandungi vitamin, mineral tambahan dan asid amino yang seimbang untuk tubuh badan. 

SIAPA YANG PERLU MEAL SHAKES?

1. Anak-anak
  • kurang selera makan
  • sering sembelit
  • menghidap asthma
  • masalah ekzema
  • kurang berat badan atau lebih berat badan (obesiti)
  • tidak fokus atau kurang tumpuan
  • sering selsema
2. Orang dewasa
  • ingin kulit cantik
  • menambah berat badan
  • masalah sembelit
  • tak suka makan pil
  • ibu hamil
  • ibu menyusu
Meal shakes bukan je sesuai untuk kanak-kanak, tapi orang dewasa pon boleh minum jugak. Meal shakes ni perasa french vanilla tau. Memang sedappp dan kanak-kanak memang suka minum ni.

Pagi-pagi boleh shake2 aje dan breakfast pon tadaaaa dah siap!! Senang, pantas, berkhasiat dan mengenyangkan... ^^

Sementara tengah promosi ni baik rembat beli Meal shakes ni. Berbaloi-baloi... Sebab apa? Sebab dengan pembelian promosi Meal shakes beli 3 percuma 1 ni, 10% dari hasil jualan untuk disalurkan ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun. Untung kan membeli sambil menderma? Dah laa korang dapat setin free, sambil tu dapat pahala jugak menderma. Untung untung untung!

Insyaallah kalau konsisten minum hari2, korang akan dapat rasa efek pada kulit jugak. Marvellous! Badan sihat, kulit pon cantik. Untung berganda-ganda! Sebab tu laa Meal shakes ni selalu sold out kat Shaklee. Ramai sangat orang suka. Tambah-tambah waktu promosi ni memang orang borong habis-habisan laa.. Artis cun melecun Rita Rudaini pon suka beli Meal shakes ni utk anak dia dan dh borong pun promosi ni.

Nak jugak?

Harga Meal shakes hanya RM113 sahaja!



Mahukan harga yang lebih murah? Daftarkan keahlian anda dengan hanya RM75 untuk seumur hidup dan anda boleh menikmati harga ahli dan tawaran2 istimewa Shaklee.

Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut tentang produk-produk Shaklee dan proses pendaftaran ahli.

Nissa

Shaklee Independent Distributor
ID No. 888834

SMS/Whatsapp 0162037225

Wechat nissa7


Instagram: nissa_vitaminshop

Anda akan diberi panduan dan bimbingan PERCUMA dengan setiap pembelian produk. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda untuk pendaftaran.

Terima kasih kerana sudi singgah dan baca :)




1 comment: